ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en bestellingen. Zowel Rubeth fine jewellery als de klant erkennen elektronische communicatie en zullen de geldigheid of het juridisch effect daarvan niet ontzeggen vanwege het enkele feit dat de communicatie elektronisch is.

Aanbod

De weergegeven kleuren van de artikelen kunnen afwijken van de werkelijkheid, en kunnen per monitor verschillen. Wij honoreren geen aankopen tegen overduidelijke foutieve prijzen vermeld op onze website.

Bestellen

Via onze webwinkel www.rubeth.com kunt u uw bestelling plaatsen. U ontvangt van ons per email een bevestiging van uw bestelling. Na betaling zullen de door u bestelde artikelen zo spoedig mogelijk worden verzonden. Bij levering van uw bestelling ontvangt u een aankoopbewijs, welke tevens geldt als een geldig garantiebewijs.

Betaling

Volgens de Europese regelgeving is een koop, gesloten via elektronische weg, een rechtsgeldige koopovereenkomst waarop een betaling dient te volgen. Bij uitblijven van betaling na een termijn van 21 dagen, wordt de koper schriftelijk gemaand, waarbij € 10,00 aan administratiekosten in rekening wordt gebracht en is de verkoper gehouden de koopsom vermeerderd met deze administratiekosten via gerechtelijke weg te incasseren, waarbij tevens de kosten daarvan aan de koper in rekening worden gebracht.

Betaalwijze

Alle genoemde prijzen op onze website zijn consumentenprijzen in Euro`s en zijn inclusief BTW. De betaalmogelijkheden zijn: - Bestelling ophalen en betalen in ons atelier in Groningen - vooruitbetaling op bankrekening - PayPal - iDEAL - Creditcard.

Verzendkosten

Alle artikelen worden per aangetekende post verzonden. De kosten bedragen € 8,00 per pakket. Bij een bestelling boven de € 500,00 worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Uw bestelling kunt u vanzelfsprekend ook kosteloos bij ons ophalen

Eigendomsvoorbehoud

Het eigendom van de door Rubeth fine jewellery geleverde artikelen gaat pas op u over, indien u al hetgeen u op grond van enige overeenkomst aan Rubeth fine jewellery verschuldigd bent, heeft voldaan. Het risico ter zake van de geleverde artikelen gaat op het moment van levering op u over.

Garantie

Op aantoonbare productie- of proces fouten bieden wij volledige garantie. Het aankoopbewijs dat bij iedere bestelling wordt meegeleverd is tevens uw garantiebewijs. Alle sieraden hebben 1 jaar garantie op materiaal- of constructiefouten. Uitgesloten van garantie zijn slijtage door het dragen, slijtage aan edelsteen/diamantzettingen en breuk of verlies van edelstenen en diamant. Helaas is niet altijd te achterhalen waardoor schade is ontstaan. Daarom kunnen wij hier geen garantie op geven. Slijtage aan sieraden is heel normaal. Sieraden met edelstenen of diamanten in pootjeszettingen zijn extra kwetsbaar. Wij raden aan om de zettingen van sieraden met edelstenen of diamant eens per jaar gratis door ons te laten checken. Zo kunnen wij zien of ze nog intact zijn. 

Privacy

De door u verstrekte persoonlijke gegevens voor betaling en bezorging zijn strikt vertrouwelijk en stellen ons in staat de betaling te regelen en de artikelen bij u te bezorgen. We stellen de aan ons ter beschikking gestelde gegevens niet aan derden beschikbaar.

Retourrecht

Wij besteden de uiterste zorg aan onze bestellingen. Mocht u op enige manier niet tevreden zijn, dan horen we dat graag en gelden de onderstaande retourvoorwaarden:

  • Alleen bij online aankopen heeft u recht op herroeping. Voor alle bestelde producten geldt een herroepingsrecht van 14 kalenderdagen na ontvangst van het artikel. Gedurende 14 kalenderdagen mag u de overeenkomst zonder opgave van redenen ontbinden. Om die reden kunt u bij ons binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling, een artikel retour sturen of ruilen voor een ander product.
  • Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U dient het product slechts in die mate uit te pakken of te gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, dient u het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren, conform de eventueel door ons verstrekte instructies. Gelieve de verpakking niet te beschrijven, beplakken en/of op andere wijze te modificeren.
  • Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht is het voldoende om het retourformulier, die u heeft gekregen bij uw bestelling, volledig in te vullen en mee te sturen met het pakket.
  • Houdt u er rekening mee dat de artikelen niet later dan 14 dagen, na de dag waarop u melding heeft gemaakt van de herroeping, aan ons terug zendt of in onze werkplaats aflevert. U bent op tijd als u de artikelen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.
  • Retourzending van producten is voor uw rekening en risico. Het is verstandig bij retourzendingen een verzendbewijs te vragen. Indien de producten ongebruikt zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, betaalt Rubeth fine jewelry u de betaalde prijs, met uitzondering van de verzend- en of rembourskosten, zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na retourontvangst van de producten terug.

Van het retourrecht zijn altijd uitgesloten:

- Voor u speciaal ontworpen en gefabriceerde producten

- Speciaal op maat gemaakte sieraden, deze vallen niet onder het wettelijke retourrecht.

U kunt uw bestelling retourneren naar het volgende adres:

 

Rubeth fine jewellery

Telefoon: 06-29386218

E-mail: info@rubeth.com

Kantooradres:

Laan Corpus den Hoorn 300

9728 JT Groningen

 

 

Disclaimer:

Alle prijzen en informatie op deze site zijn onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Rubeth fine jewellery doet er alles aan om de informatie die zij aanbiedt op deze site zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.

 

 

Bezichtiging op afspraak